Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kiválasztás (Dávid)

2019.05.02

           Egy napon elém állt az informatika tanárnő, hogy van egy projekt, amibe szeretné, hogy részt vegyek nagykövetként, ugyanis azt mondta, hogy látja, hogy érdekel a dolog, és, hogy alkalmas lennék szerinte erre a feladatra. Elmagyarázta nekem, és a másik nagykövetnek, hogy nagyjából miből áll ez a projekt, majd elmondta, hogy mikor lesz a megbeszélésünk  a könyvtáros nénivel, ugyanis ezek a programok vele fognak történni.

           A megbeszélés napján a könyvtáros néni elmondta, hogy miről fog szólni a tábor nagyjából, mivelhogy ez is lesz ebbe a projektbe. Már alig vártam...

          (Arról, hogy miről szól ez a projekt: mi ketten, a nagykövetek, elmegyünk egy táborba, amiben megtanuljuk az alapokat. Ezek után minden feladatot megkapunk románul, majd a google fordító segítségével lefordítjuk, majd az így kapott feladatot mi nagykövetekül előre megoldjuk, majd további előre kiválasztott 12 gyerekkel megoldjuk, úgy, hogy ha szükségük van segítségre, akkor mi segítünk nekik. megvannak a határidők, ami alapján meg kell oldjuk őket a gyerekekkel. Ezeket az óra folyamán dokumentálnunk kell, amit ki kell posztolnunk egy megadott facebook csoportba. Erről szól a mi feladatunk.)

ALBERT DÁVID

 
 

 


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 6214
30 nap: 87
24 óra: 1